بسم الله الرحمن الرحیم
کلمه رمز بین شهید و همسرش؛ یادت باشد...
3 سال زندگی عاشقانه ی؛ دختر دائی با پسر عمه پاسدارش در قزوین.
فرزانه سیاهکالی مرادی در سن 19 سالگی با یکی از دو قُل عمه، حمید سیاهکالی مرادی 23 ساله عقد می کنند؛ عقدی ذهنی که در کودکی، بزرگترها برایشان رقم زده بودند؛ اما در محیطی کاملاً مذهبی، و بی هیچ ارتباط؛ حال در پائیز 91 محقق می شود.
فرزانه از 7 سالگی و با تشویق یکی از خادمین حرم امام رضا(ع)؛ عاشق چادر و مقنعه می شود و حال حافظ قرآن و دانشجوی دکتراست.
مادر حمید، معلم قرآن است و حمید؛ همکار پدر فرزانه است.
فرزانه و حمید هر دو رزمی کار و ورزشکارند و متعهد به عروة الوثقی و اوامر ولی امر مسلمین.
زندگیشان را بی پیرایه و ساده شروع می کنند و ادامه می دهند، خلاصه بگویم؛ بی گناه و امام زمان پسند و به مشهد می روند، به پابوس برادری که خواهرش در قم؛ سبب ساز این ازدواج بوده!
حمید از چیزهائی که خداوند روزیش کرده؛ با همراهی مثال زدنی همسرش، انفاق می کند. در پائیز 89 به کربلا می رود، در پائیز 91 عقد می کند، در پائیز 92 مصادف با عید غدیر؛ ازدواج می کند و در پائیز 94 در جوار حرم عمه سادات، بانو زینب(س)؛ پر می کشد.
فرزانه 22 ساله و حمید؛ ریزبین، مهربان در کلام و عمل، دقیق در بیت المال و حریص در محبت؛ در زندگیی به رنگ، صبغة الله؛ تو را به یاد خدا می اندازند، با الفت مستمر در گلزار شهدا؛ تو را به یاد کوچ می اندازند و معلمت می شوند که چطور در مصیر، سیر کنی.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
نکات خاکستری داستان:
1- با آنکه هر دو بزرگوار اهل قرآن، نماز اول وقت و آشنا به معارف اسلامی هستند؛ اما مهریه بالای همسر شهید، با معارف دینی نبوی مغایرت دارد.(مهریه باید، در وسع و توان مرد باشد؛ عندالمطالبه و مرد هدیه را پیش از عقد بپردازد)
2- سیستم عامل وجودی مردان تک کاربره است؛ یعنی وقتی با دل و جان مشغول کاری می شوند، از دیگر امور غافلند(کشیدن تیر از پای امیرالمومنین(ع) حین نماز)؛ بانوان همزمان چند کار را با هم انجام می دهند و همه را هم به نحو احسن انجام می دهند، اما مردها اگر واقعاً دل به کاری بدهند؛ غذا خوردن هم یادشان می رود! کار؛ کار احسن الخالقین است. در قضاوتهایمان، مراقب باشیم.
3- اینکه جوانان و بخصوص ذهنیت بانوان این شده است که؛ وظیفه اصلی آنها تحصیل و سپس اشتغال در جامعه است، از دردهای جانکاه ایران ماست؛ هر چند، در این داستان؛ اراده خانواده بر این تفکر غربی می چربد.
4- نشان کردن دختر و پسر در کودکی نیز از معضلات فرهنگ ماست، که ذهن این دو طفل معصوم را درگیر می کند و اگر وصلت رخ دهد و نتیجه خوب نباشد، واویلاست و اگر این رویا محقق نشود؛ نفری که دل بسته، تا مدتها بر فناست.
مهریه، باید قابل پرداخت باشد و داماد باید توان پرداخت آن را داشته باشد.
مهریه اى که در زمان ما مرسوم است، اصلاً مهریه نیست؛ یک نوع ضمانت است که داماد دختر را طلاق ندهد؛ یعنى عاقبت اندیشى جهت بعد از طلاق یا جلوگیرى از طلاق است یا عاملی برای تفاخر و نشانه به روز بودن، شده است.
حین و بعد از جنگ جهانی دوم(بخوانید: جنگ دوم غرب وحشی)، وقتی که غرب با کمبود نیروی کار مواجه شد به منظور سود بیشتر از کارگرانی ارزان تر، زنان را از کارِ خانه به کارخانه برد. به همین منظور با تبلیغات فراوان موفق شد تمایل زنان را از کار در منزل، به کار بیرون از منزل جلب کند و به بهانه ی استقلال اقتصادی و دریافت دستمزد، بیش ترین لطمه را به خانواده زد.
روح اسلام از رابطه زن و مرد در جامعه بیزار است و هرگز محیطهای مختلط را تجویز نمی کند؛ زیرا اختلاط زن و مرد باعث بروز فساد می شود. لذا تا آنجا که ممکن است باید کار زنها در منزل و کار مردان در خارج منزل باشد.
حضرت علی علیه السلام و فاطمه زهرا علیهاسلام از رسول خدا صلی الله علیه وآله و سلم خواستند کارهای روزانهی آنها را تقسیم کند.
رسول خدا فرمود:« کارهای داخل منزل با فاطمه و کارهای خارج از منزل با علی باشد.»
فاطمه علیهاسلام میفرماید: کسی نمیداند(یعنی: فقط خدا می داند) من چقدر خوشحال شدم از اینکه رسول خدا مرا از معاشرت با مردان بازداشت.
1. هرگاه زنی برای مرتب کردن خانه چیزی را از جایی به جای دیگر ببرد خداوند به او نظر رحمت می کند. پیامبر اکرم(ص)
پیامبر خدا صلی الله علیه وآله: خشم و غضب الهی بسیار شدید است بر زنی که (از راه نامشروع) فرزندی را برای قومی به دنیا آورد که محارم آنان را ببیند و در اموالشان شریک شود (هم فرزند، ولد حرام است و هم اطلاع او بر محارم و شرکت در اموال آنان حرام است).
پیامبر خداصلی الله علیه وآله: من دشمن دارم زنی را که از خانهاش دامنکشان برای شکایت از شوهرش بیرون رود.
پیامبر خدا صلی الله علیه وآله: هر زنی، خود را معطر نموده و بیرون رود و از میان گروهی عبور کند تا بوی خوش او را دریابند، آن زن، زناکار است و (بلکه) هر دیده (ناروایی) زناکار است.
پیامبر خدا صلی الله علیه وآله: هر زنی، بدون اجازه شوهر از خانهاش بیرون رود، مورد خشم خدای تعالی است تا زمانی که به خانه بازگردد و یا شوهرش از او راضی شود.
پیامبر خدا صلی الله علیه وآله: هر زنی، بدون دلیل از شوهرش درخواست طلاق نماید، بوی بهشت بر او حرام است.
پیامبر خدا صلی الله علیه وآله: هر زنی، لباسش را در غیر خانه خود در آورد، خداوند عزّوجلّ پوشش خود را از او برمیدارد.
پیامبر خدا صلی الله علیه وآله: هر زنی، لباسش را در غیر خانه شوهرش بگذارد، هر آینه پرده ما بین خود و خداوند عزّوجلّ را دریده است.
پیامبر خدا صلی الله علیه وآله: اگر زنان باردار، فرزنددار و شیرده که با فرزندان خویش مهربانند با شوهرانشان بدرفتاری نمیکردند، نمازگزاران آنها به بهشت میرفتند.
پیامبر خدا صلی الله علیه وآله: خداوند، زنان مماطلهگر را لعنت کند ؛ زنانی که هر گاه شوهرش او را به بستر بخواند بگوید: «کمی بعد» تا این که خواب بر چشمان شوهر غلبه کند (به خواب رود).
پیامبر خدا صلی الله علیه وآله: زن حق ندارد چیزی از دارایی خویش را بدون اجازه شوهرش ببخشد (یا دور بریزد).
پیامبر خدا صلی الله علیه وآله: حکایت زنی که خود را برای دیگران زینت کند، مانند ظلمتی است که روز قیامت نور ندارد.
پیامبر خدا صلی الله علیه وآله: وای! بر زنان از دو چیز رنگین: طلا و جامه زیبا.(فخر فروشی و تبرج زنان برای غیر همسر)
خب به هر حال فرزانه هم انسان است نه معصوم، همین که در این سن و سال کم و در این دوره زمانه پر فریب که اکثریت دل به زرق و برقش دارند توانسته اینقدر نجیب و پخته و پاک رفتار کند تا حدی که نذر کند و سه روز روزه بگیرد که مجلس عروسی اش خالی از گناه باشد کم نظیر و شاید بی نظیر است... خوشا به حالشان که در جوانی شیوه پاکان دارند...
سلام
ممنونم از نظر زیباتون
هدفگذاری در زندگی
رسیدن به سبک مطلوب مورد نظر خداوند، امام زمان و حضرت زهراست
به هر حال اشاره به این نقاط قابل بهبود در زندگی این دو عزیز، برای جوانانی است که می خواهند زینبی وار زندگی کنند و لازم است هر فرد به نوبه خود؛ بندی از بندهای شیطانی را که به اسم عرف و رسم وارد زندگی اسلامی شده اند را پاره کنند.
مجددا سپاسگزارم